چراغ حیاطی و پارکی

برای دریافت انواع چراغ حیاطی و پارکی  انواع چراغ حیاطی و پارکی چراغ پارکی و انواع آن چراغ پارکی سولار صفحه 4?

جهت دریافت انواع چراغ حیاطی و پارکی  انواع چراغ حیاطی و پارکی چراغ پارکی و انواع آن چراغ پارکی سولار صفحه 4 با شماره های 021-36483182 021-36483182 تماس بگیرید .

انواع چراغ حیاطی و پارکی  انواع چراغ حیاطی و پارکی چراغ پارکی و انواع آن چراغ پارکی سولار صفحه 4 شامل چه محصولاتی است؟

 انواع چراغ حیاطی و پارکی چراغ پارکی و انواع آن چراغ پارکی سولار

قیمت چراغ حیاطی و پارکی

چراغ حیاطی و پارکی

چراغ حیاطی و پارکی

فهرست:

  •  انواع چراغ حیاطی و پارکی
    • معیارهای انتخاب انواع چراغ حیاطی و چراغ پارکی
    • بررسی بخش های تشکیل دهنده چراغ پارکی و حیاطی
  • چراغ پارکی و انواع آن
    • چراغ پارکی سولار
  •  

انواع چراغ حیاطی و پارکی

چراغ حیاطی و پارکی یکی از انواع روشنایی است که نورپردازی محوطه های بیرونی با استفاده از این المان ها انجام می‌شود. نقش مهمی‌در زیبایی و چشم نواز شدن فضا دارند. چراغ های حیاطی با نام چراغ پارکی نیز شناخته می‌شوند. همانطور که در نامشان مشخص است برای نورپردازی محوطه های بیرونی اعم از پارک ها, حیاط منازل, ویلاها و فضاهای باز ساختمانی به کار می‌روند. این چراغ ها انواع مختلفی دارند. در یک دسته بندی کلی می‌توان آنها را به چراغ پارکی دیواری, چراغ سردری, چراغ سرلوله و انواع چراغ حیاطی دوشاخه و سه شاخه تقسیم بندی کرد.

اگر بخواهیم تاریخچه چراغ را بررسی کنیم می‌بینیم که از زمان های قدیم شاید 4000 سال قبل نوعی از چراغ به نام پیه سوز استفاده می‌شده است. بعدها چراغ موشی جای آن را گرفت. این روند همچنان پیش رفت تا نهایتا به چراغ های رشته ای رسیدیم که این چراغ ها انواع مختلفی دارند. از آنها در هرمکانی متناسب با ویژگی های خاصشان استفاده می‌شود. همانطور که می‌دانید یک چراغ می‌تواند دارای یک یا چند لامپ رشته ای باشد. در واقع هنگامی‌که لامپ به تنهایی نتواند نیاز نوری یک مجموعه را فراهم آورد از چراغ استفاده می‌شود. در واقع واسطه ای میان منبع نور و فضا است و قالبی را فراهم می‌آورد تا لامپ ها در آن قرار گیرند. به طور کلی امروزه چراغ ها در محل های مختلفی استفاده می‌شوند و علاوه بر تامین روشنایی محیط می‌توانند نقش مهمی‌در زیبایی محیط اطراف خود داشته باشند. به طور مثال چراغ های حیاطی و پارکی که از انواع ادوات روشنایی محیط می‌باشند دارای مدل هایی با اشکال و انواع مختلف هستند. مشتریان می‌توانند متناسب با محل موردنظرشان چراغ دلخواه خود را انتخاب نمایند.

معیارهای انتخاب روشنایی محوطه ای

یکی از مواردی که در انتخاب چراغ های حیاطی و پارکی باید مورد توجه قرار گیرد, موقعیت قرارگیری یک چراغ در فضا است. این مورد به عوامل زیر بستگی دارد اولا اینکه باید توجه کرد که چراغ های حیاطی و پارکی به عنوان یک المان در طراحی در نظر گرفته شوند. تا بتوان روی تعداد, نحوه نصب و فاصله آنها از یکدیگر بررسی های انجام داد. نکته دوم اینکه اگر خواستید از چراغ برای روشن کردن یک شی یا سطح خاصی استفاده نمایید. باید طراحی روشنایی بخش جدایی ناپذیری از طراحی معماری در نظر گرفته شود. این مورد در چراغ های حیاطی و پارکی حتما باید در نظر گرفته شود.

در استفاده از چراغ های حیاطی و پارکی ممکن است حالت های مختلفی پیش آید مثلا هنگامی‌که یک پوشش نازک جلوی دیوار قرار بگیرد. در این حالت نور چراغ از پشت, سطح مورد نظر را روشن کند. در این حالت یک سطح وسیع نورانی ایجاد می‌شود که (Back lighting) نام دارد. یا ممکن است در یک حالت نور چراغ حیاطی و چراغ پارکی از سطح دیوار عبور کند که (Translucence) نامیده می‌شود. در حالت آخر هنگامی‌که نور از جلو به سطح مورد نظر داده شود و در برخورد با آن برگردد (Reflection) نام دارد.

درجه حفاظت یکی از مشخصه هایی است که در انتخاب چراغ های حیاطی و پارکی باید به آن توجه شود که این مشخصه با حروف IP نشان داده می‌شود. درجه حفاظت دارای یک عدد دو رقمی‌است. رقم سمت چپ درجه حفاظت در برابر تماس با قسمت های برقی و همچنین ورود اجسام خارجی و گرد و غبار به داخل چراغ های حیاطی و پارکی را نشان می‌دهد. رقم سمت راست حفاظت در برابر آب را نشان می‌دهد. بنابراین در صورتی که شما قصد خرید چراغ حیاطی یا چراغ پارکی را دارید. باید به مواردی مثل کارخانه سازنده, مدل چراغ, ولتاژ و توان نامی, حداکر دمایی که می‌توانند تحمل نمایند, زاویه نصب, وزن و ابعاد چراغ توجه کنید. برای هر محل با شرایط خاص, چراغ مناسب آن محل را انتخاب کنید. به طور مثال در رابطه با چراغ هایی که در هوای آزاد استفاده می‌شوند و احتمال ریزش برف و باران , وزش باد و گرد و غبار روی آنها وجود دارد. باید چراغی را انتخاب کرد باران و گرد و غبار به آنها نفوذ نکند.

بررسی بخش های تشکیل دهنده

یکی از بخش های مهم یک چراغ, حباب آن می‌باشد که بسته به محل قرارگیری چراغ باید حباب مناسب استفاده شود. این حباب ها جنس های مختلفی دارند مانند حباب های شیشه ای,  پلاستیكی, پریسماتیك, پلی اكریلیک, پلاستیك نسوز و نشكن كه هریك دارای مشخصات مخصوص می‌باشند. به طور مثال حباب های شیشه ای و پریسماتیک نور را بهتر از خود عبور می‌دهند بنابراین راندمان نوری چراغ بالا می‌رود. در نتیجه باعث صرفه جویی در برق و تعداد چراغ ها می‌شود. حباب های پلاستیکی ارزان هستند ولی نور رابه خوبی عبور نمی‌دهند. همچنین بعد از مدتی کدر می‌شوند که کارایی اولیه چراغ را تحت تاثیر قرار می‌دهد. حباب های پلی کربنات نسوز و نشکن می‌باشند و به دلیل داشتن وزن سبک و همچنین مقاومت در برابر حرارت و ضربه برای استفاده در چراغ های حیاطی و پارکی یا چراغ های محوطه ای مناسب می‌باشند.

بخش سرهد یا همان حباب در بعضی از انواع چراغ های حیاطی و پارکی کاملا به پایه چسبیده است و بهم جوش خورده اند. در انواع دیگر شما می‌توانید سرهد و پایه را به صورت جداگانه تهیه نمایید وروی یکدیگر مونتاژ کنید. بخش سر یا هد می‌تواند جنس های گوناگونی داشته باشد اما عمدتا از جنس شیشه نشکن یا پلی کربنات مقاوم به ضربه می‌باشد. در رابطه با جنس سر یا هد چراغ های پارکی این نکته اهمیت دارد که هیچ عامل خارجی مثل گرد و غبار یا حشرات نتوانند وارد چراغ شوند. همچنین اخیرا سرهد های جدیدی وارد بازار شده اند که با داشتن led های خورشیدی می‌توانند نور مورد نیاز خود را تامین نمایند.

چراغ های محوطه ای دارای پایه بلند یا کوتاه می‌باشند و این پایه ها در اندازه های 2 متری تا 15 متری تولید می‌شوند البته به سفارش مشتری هم بستگی دارد. چراغ های حیاطی و پارکی به لحاظ طراحی و زیبایی دارای قابلیت های ویژه ای هستند که آنها را نسبت به چراغ های معمولی متمایز کرده است. نه تنها در پارک ها و فضاهای سبز بلکه در فضاهای شخصی ساز و ویلاها نیز قابل استفاده می‌باشند. چراغ های پارکی و حیاطی بر اساس تعداد حباب خود به انواع دو شاخه (دوشعله), سه شاخه (سه شعله) و غیره تقسیم می‌شوند که این محصولات بیشتر در پارک ها یا حیاط ویلاها و محوطه های بیرون ساختمانی به کار می‌روند.

روشنایی پارکی و انواع آن

به چراغ هایی که در محوطه ها و پارک ها استفاده می‌شود چراغ های پارکی گفته می‌شود. این چراغ ها بسیار متنوع اند و رنگ های مختلفی دارند بنابراین در فضاهای شهری و پارکی یکی از المان هایی که تاثیر به سزایی در زیبایی محیط دارند چراغ های محوطه ای یا چراغ های پارکی می‌باشند. وظیفه آنها علاوه برروشن کردن پارک ها و اماکن تفریحی و باز , زیبا سازی فضای شهری نیز می‌باشد. زیرا امروزه توجه زیادی به بهینه سازی پارک ها و فضاهای سبز می‌شود که در همین راستا نورپردازی مناسب این اماکن اهمیت ویژه ای دارد. و کمک می‌کند امکان استفاده از پارک ها و تفرجگاه ها در هر ساعتی از شبانه روز برای شهروندان فراهم گردد.

چراغ های حیاطی یا پارکی دارای طرح هایی زیبا و خلاقانه می‌باشند که این ویژگی باعث شده است تا از چراغ های محوطه ای برای زیباسازی معابر و فضاهای باز پارک ها استفاده شود. تنوع بالای این چراغ ها باعث شده است تا نظر هر سلیقه ای جلب شود. بنابراین دامنه کاربرد چراغ های پارکی و حیاطی علاوه بر استفاده در پارک ها یا سازمان های دولتی به منازل, باغ های و ویلاهای شخصی نیز گسترش پیدا کرده است. در ساخت چراغ های حیاطی و محوطه ای از ورقه های آلومینیوم و آهن و همچنین مواد پلاستیکی مانند پلی کربنات, پلی اکرولیک و پلی امید استفاده شده است. به دلیل کاربرد خاص این چراغ ها جنسشان نیز اهمیت بالایی دارد. چراغ های پارکی و محوطه ای باید در برابر نفوذ حشرات, ورود گرد و غبار و بارش برف و باران مقاوم باشند. بنابراین باید علاوه بر داشتن ظاهر زیبا مشخصات فنی و کیفی بالایی نیز داشته باشند. همچنین به این علت که تعداد چراغ های حیاطی استفاده شده در پارک ها باید زیاد باشد بنابراین باید مصرف برق بهینه ای داشته باشند. در همین راستا اخیرا سعی شده است که از انرژی خورشیدی برای تامین برق چراغ های محوطه ای استفاده گردد.

همانطور که می‌دانید نورپردازی در فضاهای عمومی‌بسیار حائز اهمیت است زیرا در صورتی که نوری وجود نداشته باشد سطح امنیت در آن فضا پایین می‌آید. به همین دلیل است که وجود چراغ های پارکی اهمیت دارد و همانطور که گفتیم تامین برق این چراغ ها از درجه اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. بهتر است شهرداری و سازمان زیباسازی پارک ها سعی کنند از چراغ های خورشیدی استفاده نمایند تا علاوه بر تامین برق , به بهینه سازی مصرف برق نیز کمک کرده باشند.

چراغ خورشیدی یا سولار

چراغ های سولار پارکی به این صورت عمل می‌کنند که در طول روز توسط سلول های خورشیدی انرژی را جذب می‌کنند و در خود ذخیره می‌نمایند و با تاریک شدن هوا از این انرژی برای روشن کردن فضا استفاده می‌کنند. بعضی از چراغ های پارکی خورشیدی دارای سیستم محافظتی نیز هستند که از تخلیه ناگهانی باتری جلوگیری می‌کند. در زمانی که در طول روز بارندگی شدید باشد و امکان ذخیره انرژی به اندازه کافی وجود نداشته باشد این سیستم محافظتی به ادامه عملکرد چراغ های محوطه ای خورشیدی کمک می‌کند. این چراغ ها در اندازه های متفاوتی برای فضاهای مختلف استفاده می‌شوند. به طور مثال نوعی از این محصولات دارای ارتفاع کوتاهی هستند و داخل باغچه ها قرار داده می‌شوند و می‌توانند در طول روز انرژی خورشید را جذب کرده و در شب روشنایی باغچه شما را تامین نمایند.

از آنجا که این روزها پرداختن به موضوع مصرف انرژی داغ و مورد توجه همگان است. بنابراین تمامی‌شرکت ها به تولید محصولاتی روی آورده اند که با کمترین مصرف انرژی بیشترین نور را تولید کنند و استفاده از آنها سبب صرفه جویی در مصرف برق شود. در این میان یکی از راه ها استفاده از چراغ های محوطه ای سولار یا خورشیدی است که از انرژی بی پایان نور خورشید برای تامین روشنایی فضاهای مختلف استفاده می‌کنند. این چراغ ها دارای تنوع رنگ و مدل بالایی هستند و از المان های اصلی در طراحی و نورپردازی فضا به شمار می‌روند.

شما می‌توانید در صورت نیاز به خرید چراغ پارکی یا چراغ محوطه ای و یا جهت اطلاع از قیمت چراغ حیاطی و چراغ پارکی به لاله زار24 مراجعه نمایید و طیف گسترده ای از محصولات را در برندهای مختلف اعم از تکشیدفام, بیتانور, تیانا, شعاع, شب تاب, مانک پایا و غیره مشاهده کرده و نسبت به خرید هرکدام از آنها اقدام نمایید.


پایه چراغ خیابانی 4 طرفه 12 متری ثامن لایت سوتارا ST-541342

پایه چراغ خیابانی 4 طرفه 12 متری ثامن لایت سوتارا ST-541342

تماس بگیرید

سرشعله چراغ سر لوله مانک پایا BLONA-MM243A

سرشعله چراغ سر لوله مانک پایا BLONA-MM243A

تماس بگیرید

پایه چراغ خیابانی 6 طرفه 12 متری ثامن لایت سوتارا ST-541341

پایه چراغ خیابانی 6 طرفه 12 متری ثامن لایت سوتارا ST-541341

تماس بگیرید

سرشعله چراغ پارکی دوشاخه مانک پایا BLONA-LM218PD2

سرشعله چراغ پارکی دوشاخه مانک پایا BLONA-LM218PD2

تماس بگیرید

آویز مانک پایا پاسارگاد S

آویز مانک پایا پاسارگاد S

تماس بگیرید

پایه چراغ خیابانی 1 طرفه 9 متری ثامن سوتارا ST-524901

پایه چراغ خیابانی 1 طرفه 9 متری ثامن سوتارا ST-524901

تماس بگیرید

چراغ دیواری دوستان مهتاب

چراغ دیواری دوستان مهتاب

تماس بگیرید

چراغ دیواری حیاطی بیتانور E27 شش ضلعی PD5605

چراغ دیواری حیاطی بیتانور E27 شش ضلعی PD5605

تماس بگیرید

آویز مانک پایا دیاموند

آویز مانک پایا دیاموند

تماس بگیرید

پایه چراغ پارکی خیابانی 9 متری ثامن سوتارا ST-524915

پایه چراغ پارکی خیابانی 9 متری ثامن سوتارا ST-524915

تماس بگیرید

آویز مانک پایا سیلویا S

آویز مانک پایا سیلویا S

تماس بگیرید

چراغ سر دری آنی اشکان متوسط ANI-6046M

چراغ سر دری آنی اشکان متوسط ANI-6046M

تماس بگیرید

سر لوله مانک پایا هومان L

سر لوله مانک پایا هومان L

تماس بگیرید

سرشعله چراغ سرلوله مانک پایا TOYKA-M217A

سرشعله چراغ سرلوله مانک پایا TOYKA-M217A

تماس بگیرید

چراغ دو شاخه حیاطی E27 شب تاب اطلس SH-109620110

چراغ دو شاخه حیاطی E27 شب تاب اطلس SH-109620110

تماس بگیرید

سر لوله مانک پایا راپید

سر لوله مانک پایا راپید

تماس بگیرید

پایه چراغ پارکی خیابانی 9 متری تفتان سوتارا ST-542003

پایه چراغ پارکی خیابانی 9 متری تفتان سوتارا ST-542003

تماس بگیرید

شعله سر بالا چراغ پارکی مانک پایا نیکا L

شعله سر بالا چراغ پارکی مانک پایا نیکا L

تماس بگیرید

چراغ پارکی تک شاخه E27 بیتانور آرتین 6712

چراغ پارکی تک شاخه E27 بیتانور آرتین 6712

تماس بگیرید

سر لوله مانک پایا شونیز S

سر لوله مانک پایا شونیز S

تماس بگیرید

چراغ دیواری حیاطی E27 بیتانور آرتین 6705

چراغ دیواری حیاطی E27 بیتانور آرتین 6705

تماس بگیرید

چراغ پارکی دو شعله مانک پایا PETRA-L-M212PM

چراغ پارکی دو شعله مانک پایا PETRA-L-M212PM

تماس بگیرید

پایه چراغ پارکی خیابانی 9 متری هیمالیای سوتارا ST-524106

پایه چراغ پارکی خیابانی 9 متری هیمالیای سوتارا ST-524106

تماس بگیرید

پایه چراغ خیابانی 1 طرفه 12 متری هیمالیای سوتارا ST-524103

پایه چراغ خیابانی 1 طرفه 12 متری هیمالیای سوتارا ST-524103

تماس بگیرید

پایه چراغ پارکی سوتارا نارون لایت ST-515804

پایه چراغ پارکی سوتارا نارون لایت ST-515804

تماس بگیرید

شعله سر بالا چراغ پارکی مانک پایا پاسارگاد L

شعله سر بالا چراغ پارکی مانک پایا پاسارگاد L

تماس بگیرید

چراغ سردری مانک پایا BRIDA-S-M219S

چراغ سردری مانک پایا BRIDA-S-M219S

تماس بگیرید

چراغ دیواری حیاطی E27 بیتانور شش ضلعی چتری CH-5606

چراغ دیواری حیاطی E27 بیتانور شش ضلعی چتری CH-5606

تماس بگیرید

چراغ دیواری تکشیدفام معبد ویسپر 7401U

چراغ دیواری تکشیدفام معبد ویسپر 7401U

تماس بگیرید

چراغ پارکی ساعتی بزرگ دو طرفه مانک پایا دیاموند

چراغ پارکی ساعتی بزرگ دو طرفه مانک پایا دیاموند

تماس بگیرید

سه شعله پارکی تیانا درنا در دو سایز کوچک و بزرگ کد T14

سه شعله پارکی تیانا درنا در دو سایز کوچک و بزرگ کد T14

تماس بگیرید

سرشعله چراغ پارکی دو شاخه تکشیدفام رابو 7123D

سرشعله چراغ پارکی دو شاخه تکشیدفام رابو 7123D

تماس بگیرید

چراغ باغچه ای چمنی آلومینیوم مانک پایا باربد

چراغ باغچه ای چمنی آلومینیوم مانک پایا باربد

تماس بگیرید

چراغ تک شاخه حیاطی E27 شب تاب پاسارگاد SH-106611220

چراغ تک شاخه حیاطی E27 شب تاب پاسارگاد SH-106611220

تماس بگیرید

چراغ سردری مانک پایا JULIA-L-M204S

چراغ سردری مانک پایا JULIA-L-M204S

تماس بگیرید

پایه چراغ خیابانی 1 طرفه 12 متری اورست سوتارا ST-523103

پایه چراغ خیابانی 1 طرفه 12 متری اورست سوتارا ST-523103

تماس بگیرید


فهرست:

  •  انواع چراغ حیاطی و پارکی
    • معیارهای انتخاب انواع چراغ حیاطی و چراغ پارکی
    • بررسی بخش های تشکیل دهنده چراغ پارکی و حیاطی
  • چراغ پارکی و انواع آن
    • چراغ پارکی سولار
  •  

انواع چراغ حیاطی و پارکی

چراغ حیاطی و پارکی یکی از انواع روشنایی است که نورپردازی محوطه های بیرونی با استفاده از این المان ها انجام می‌شود. نقش مهمی‌در زیبایی و چشم نواز شدن فضا دارند. چراغ های حیاطی با نام چراغ پارکی نیز شناخته می‌شوند. همانطور که در نامشان مشخص است برای نورپردازی محوطه های بیرونی اعم از پارک ها, حیاط منازل, ویلاها و فضاهای باز ساختمانی به کار می‌روند. این چراغ ها انواع مختلفی دارند. در یک دسته بندی کلی می‌توان آنها را به چراغ پارکی دیواری, چراغ سردری, چراغ سرلوله و انواع چراغ حیاطی دوشاخه و سه شاخه تقسیم بندی کرد.

اگر بخواهیم تاریخچه چراغ را بررسی کنیم می‌بینیم که از زمان های قدیم شاید 4000 سال قبل نوعی از چراغ به نام پیه سوز استفاده می‌شده است. بعدها چراغ موشی جای آن را گرفت. این روند همچنان پیش رفت تا نهایتا به چراغ های رشته ای رسیدیم که این چراغ ها انواع مختلفی دارند. از آنها در هرمکانی متناسب با ویژگی های خاصشان استفاده می‌شود. همانطور که می‌دانید یک چراغ می‌تواند دارای یک یا چند لامپ رشته ای باشد. در واقع هنگامی‌که لامپ به تنهایی نتواند نیاز نوری یک مجموعه را فراهم آورد از چراغ استفاده می‌شود. در واقع واسطه ای میان منبع نور و فضا است و قالبی را فراهم می‌آورد تا لامپ ها در آن قرار گیرند. به طور کلی امروزه چراغ ها در محل های مختلفی استفاده می‌شوند و علاوه بر تامین روشنایی محیط می‌توانند نقش مهمی‌در زیبایی محیط اطراف خود داشته باشند. به طور مثال چراغ های حیاطی و پارکی که از انواع ادوات روشنایی محیط می‌باشند دارای مدل هایی با اشکال و انواع مختلف هستند. مشتریان می‌توانند متناسب با محل موردنظرشان چراغ دلخواه خود را انتخاب نمایند.

معیارهای انتخاب روشنایی محوطه ای

یکی از مواردی که در انتخاب چراغ های حیاطی و پارکی باید مورد توجه قرار گیرد, موقعیت قرارگیری یک چراغ در فضا است. این مورد به عوامل زیر بستگی دارد اولا اینکه باید توجه کرد که چراغ های حیاطی و پارکی به عنوان یک المان در طراحی در نظر گرفته شوند. تا بتوان روی تعداد, نحوه نصب و فاصله آنها از یکدیگر بررسی های انجام داد. نکته دوم اینکه اگر خواستید از چراغ برای روشن کردن یک شی یا سطح خاصی استفاده نمایید. باید طراحی روشنایی بخش جدایی ناپذیری از طراحی معماری در نظر گرفته شود. این مورد در چراغ های حیاطی و پارکی حتما باید در نظر گرفته شود.

در استفاده از چراغ های حیاطی و پارکی ممکن است حالت های مختلفی پیش آید مثلا هنگامی‌که یک پوشش نازک جلوی دیوار قرار بگیرد. در این حالت نور چراغ از پشت, سطح مورد نظر را روشن کند. در این حالت یک سطح وسیع نورانی ایجاد می‌شود که (Back lighting) نام دارد. یا ممکن است در یک حالت نور چراغ حیاطی و چراغ پارکی از سطح دیوار عبور کند که (Translucence) نامیده می‌شود. در حالت آخر هنگامی‌که نور از جلو به سطح مورد نظر داده شود و در برخورد با آن برگردد (Reflection) نام دارد.

درجه حفاظت یکی از مشخصه هایی است که در انتخاب چراغ های حیاطی و پارکی باید به آن توجه شود که این مشخصه با حروف IP نشان داده می‌شود. درجه حفاظت دارای یک عدد دو رقمی‌است. رقم سمت چپ درجه حفاظت در برابر تماس با قسمت های برقی و همچنین ورود اجسام خارجی و گرد و غبار به داخل چراغ های حیاطی و پارکی را نشان می‌دهد. رقم سمت راست حفاظت در برابر آب را نشان می‌دهد. بنابراین در صورتی که شما قصد خرید چراغ حیاطی یا چراغ پارکی را دارید. باید به مواردی مثل کارخانه سازنده, مدل چراغ, ولتاژ و توان نامی, حداکر دمایی که می‌توانند تحمل نمایند, زاویه نصب, وزن و ابعاد چراغ توجه کنید. برای هر محل با شرایط خاص, چراغ مناسب آن محل را انتخاب کنید. به طور مثال در رابطه با چراغ هایی که در هوای آزاد استفاده می‌شوند و احتمال ریزش برف و باران , وزش باد و گرد و غبار روی آنها وجود دارد. باید چراغی را انتخاب کرد باران و گرد و غبار به آنها نفوذ نکند.

بررسی بخش های تشکیل دهنده

یکی از بخش های مهم یک چراغ, حباب آن می‌باشد که بسته به محل قرارگیری چراغ باید حباب مناسب استفاده شود. این حباب ها جنس های مختلفی دارند مانند حباب های شیشه ای,  پلاستیكی, پریسماتیك, پلی اكریلیک, پلاستیك نسوز و نشكن كه هریك دارای مشخصات مخصوص می‌باشند. به طور مثال حباب های شیشه ای و پریسماتیک نور را بهتر از خود عبور می‌دهند بنابراین راندمان نوری چراغ بالا می‌رود. در نتیجه باعث صرفه جویی در برق و تعداد چراغ ها می‌شود. حباب های پلاستیکی ارزان هستند ولی نور رابه خوبی عبور نمی‌دهند. همچنین بعد از مدتی کدر می‌شوند که کارایی اولیه چراغ را تحت تاثیر قرار می‌دهد. حباب های پلی کربنات نسوز و نشکن می‌باشند و به دلیل داشتن وزن سبک و همچنین مقاومت در برابر حرارت و ضربه برای استفاده در چراغ های حیاطی و پارکی یا چراغ های محوطه ای مناسب می‌باشند.

بخش سرهد یا همان حباب در بعضی از انواع چراغ های حیاطی و پارکی کاملا به پایه چسبیده است و بهم جوش خورده اند. در انواع دیگر شما می‌توانید سرهد و پایه را به صورت جداگانه تهیه نمایید وروی یکدیگر مونتاژ کنید. بخش سر یا هد می‌تواند جنس های گوناگونی داشته باشد اما عمدتا از جنس شیشه نشکن یا پلی کربنات مقاوم به ضربه می‌باشد. در رابطه با جنس سر یا هد چراغ های پارکی این نکته اهمیت دارد که هیچ عامل خارجی مثل گرد و غبار یا حشرات نتوانند وارد چراغ شوند. همچنین اخیرا سرهد های جدیدی وارد بازار شده اند که با داشتن led های خورشیدی می‌توانند نور مورد نیاز خود را تامین نمایند.

چراغ های محوطه ای دارای پایه بلند یا کوتاه می‌باشند و این پایه ها در اندازه های 2 متری تا 15 متری تولید می‌شوند البته به سفارش مشتری هم بستگی دارد. چراغ های حیاطی و پارکی به لحاظ طراحی و زیبایی دارای قابلیت های ویژه ای هستند که آنها را نسبت به چراغ های معمولی متمایز کرده است. نه تنها در پارک ها و فضاهای سبز بلکه در فضاهای شخصی ساز و ویلاها نیز قابل استفاده می‌باشند. چراغ های پارکی و حیاطی بر اساس تعداد حباب خود به انواع دو شاخه (دوشعله), سه شاخه (سه شعله) و غیره تقسیم می‌شوند که این محصولات بیشتر در پارک ها یا حیاط ویلاها و محوطه های بیرون ساختمانی به کار می‌روند.

روشنایی پارکی و انواع آن

به چراغ هایی که در محوطه ها و پارک ها استفاده می‌شود چراغ های پارکی گفته می‌شود. این چراغ ها بسیار متنوع اند و رنگ های مختلفی دارند بنابراین در فضاهای شهری و پارکی یکی از المان هایی که تاثیر به سزایی در زیبایی محیط دارند چراغ های محوطه ای یا چراغ های پارکی می‌باشند. وظیفه آنها علاوه برروشن کردن پارک ها و اماکن تفریحی و باز , زیبا سازی فضای شهری نیز می‌باشد. زیرا امروزه توجه زیادی به بهینه سازی پارک ها و فضاهای سبز می‌شود که در همین راستا نورپردازی مناسب این اماکن اهمیت ویژه ای دارد. و کمک می‌کند امکان استفاده از پارک ها و تفرجگاه ها در هر ساعتی از شبانه روز برای شهروندان فراهم گردد.

چراغ های حیاطی یا پارکی دارای طرح هایی زیبا و خلاقانه می‌باشند که این ویژگی باعث شده است تا از چراغ های محوطه ای برای زیباسازی معابر و فضاهای باز پارک ها استفاده شود. تنوع بالای این چراغ ها باعث شده است تا نظر هر سلیقه ای جلب شود. بنابراین دامنه کاربرد چراغ های پارکی و حیاطی علاوه بر استفاده در پارک ها یا سازمان های دولتی به منازل, باغ های و ویلاهای شخصی نیز گسترش پیدا کرده است. در ساخت چراغ های حیاطی و محوطه ای از ورقه های آلومینیوم و آهن و همچنین مواد پلاستیکی مانند پلی کربنات, پلی اکرولیک و پلی امید استفاده شده است. به دلیل کاربرد خاص این چراغ ها جنسشان نیز اهمیت بالایی دارد. چراغ های پارکی و محوطه ای باید در برابر نفوذ حشرات, ورود گرد و غبار و بارش برف و باران مقاوم باشند. بنابراین باید علاوه بر داشتن ظاهر زیبا مشخصات فنی و کیفی بالایی نیز داشته باشند. همچنین به این علت که تعداد چراغ های حیاطی استفاده شده در پارک ها باید زیاد باشد بنابراین باید مصرف برق بهینه ای داشته باشند. در همین راستا اخیرا سعی شده است که از انرژی خورشیدی برای تامین برق چراغ های محوطه ای استفاده گردد.

همانطور که می‌دانید نورپردازی در فضاهای عمومی‌بسیار حائز اهمیت است زیرا در صورتی که نوری وجود نداشته باشد سطح امنیت در آن فضا پایین می‌آید. به همین دلیل است که وجود چراغ های پارکی اهمیت دارد و همانطور که گفتیم تامین برق این چراغ ها از درجه اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. بهتر است شهرداری و سازمان زیباسازی پارک ها سعی کنند از چراغ های خورشیدی استفاده نمایند تا علاوه بر تامین برق , به بهینه سازی مصرف برق نیز کمک کرده باشند.

چراغ خورشیدی یا سولار

چراغ های سولار پارکی به این صورت عمل می‌کنند که در طول روز توسط سلول های خورشیدی انرژی را جذب می‌کنند و در خود ذخیره می‌نمایند و با تاریک شدن هوا از این انرژی برای روشن کردن فضا استفاده می‌کنند. بعضی از چراغ های پارکی خورشیدی دارای سیستم محافظتی نیز هستند که از تخلیه ناگهانی باتری جلوگیری می‌کند. در زمانی که در طول روز بارندگی شدید باشد و امکان ذخیره انرژی به اندازه کافی وجود نداشته باشد این سیستم محافظتی به ادامه عملکرد چراغ های محوطه ای خورشیدی کمک می‌کند. این چراغ ها در اندازه های متفاوتی برای فضاهای مختلف استفاده می‌شوند. به طور مثال نوعی از این محصولات دارای ارتفاع کوتاهی هستند و داخل باغچه ها قرار داده می‌شوند و می‌توانند در طول روز انرژی خورشید را جذب کرده و در شب روشنایی باغچه شما را تامین نمایند.

از آنجا که این روزها پرداختن به موضوع مصرف انرژی داغ و مورد توجه همگان است. بنابراین تمامی‌شرکت ها به تولید محصولاتی روی آورده اند که با کمترین مصرف انرژی بیشترین نور را تولید کنند و استفاده از آنها سبب صرفه جویی در مصرف برق شود. در این میان یکی از راه ها استفاده از چراغ های محوطه ای سولار یا خورشیدی است که از انرژی بی پایان نور خورشید برای تامین روشنایی فضاهای مختلف استفاده می‌کنند. این چراغ ها دارای تنوع رنگ و مدل بالایی هستند و از المان های اصلی در طراحی و نورپردازی فضا به شمار می‌روند.

شما می‌توانید در صورت نیاز به خرید چراغ پارکی یا چراغ محوطه ای و یا جهت اطلاع از قیمت چراغ حیاطی و چراغ پارکی به لاله زار24 مراجعه نمایید و طیف گسترده ای از محصولات را در برندهای مختلف اعم از تکشیدفام, بیتانور, تیانا, شعاع, شب تاب, مانک پایا و غیره مشاهده کرده و نسبت به خرید هرکدام از آنها اقدام نمایید.

عامل فروش ستاره شمال
021-36483182 021-36483182
عامل فروش شعاع الکتریک
021-36059872 021-36059872
عامل فروش فایل الکتریک
021-36483182 021-36483182
عامل فروش پارس شعاع
021-36059872 021-36059872
عامل فروش گلنور
021-36483182 021-36483182
عامل فروش داتیس
021-36483182 021-36483182
عامل فروش شعاع پارس
021-36059872 021-36059872
عامل فروش مازی نور
021-36483196 021-36483196
عامل فروش نمانور آسیا
021-33991785 021-33991785
عامل فروش افراتاب
021-36483182 021-36483182
عامل فروش 4M فورام
021-36483182 021-36483182
عامل فروش اکووات
021-36483196 021-36483196
عامل فروش سیماران
021-36483182 021-36483182
عامل فروش سان لوکس
021-36483182 021-36483182
عامل فروش رسام
021-36483182 021-36483182
عامل فروش یوتاب
021-36483196 021-36483196
عامل فروش خیام الکتریک
021-36483182 021-36483182
عامل فروش اشنایدر
021-36483182 021-36483182
عامل فروش ایران الکتریک
021-36483182 021-36483182
عامل فروش شایلین
021-36483196 021-36483196
عامل فروش افشار نژاد خراسان
021-33956272 021-33956272
عامل فروش دماوند کابل
021-33956272 021-33956272
عامل فروش سیلیکون کابل یاقوت
021-33956272 021-33956272
عامل فروش نگزنس Nexans
021-33956272 021-33956272
عامل فروش سیمیا
021-33956272 021-33956272
عامل فروش زیمنس
021-33956272 021-33956272
عامل فروش بلدن
021-33956272 021-33956272
عامل فروش سیمکو
021-33956272 021-33956272
عامل فروش کرمان و کاویان
021-33956272 021-33956272
عامل فروش رسانا کابل
021-33956272 021-33956272
عامل فروش کمان کابل
021-33956272 021-33956272
فروش چراغ دیواری
021-36059872 021-36059872
فروش لامپ ال ای دی هالوژنی کم مصرف
021-36483182 021-36483182
فروش پروژکتور و وال واشر
021-36483182 021-36483182
فروش ریسه ال ای دی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ اداری و تجاری
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ خطی آویز منحنی و کم عمق
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ استخری و آبنما
021-36483182 021-36483182
فروش نورپردازی نما و ساختمان
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ حیاطی و پارکی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ سقفی
021-36059872 021-36059872
فروش چراغ مگنتی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ تونلی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ سنسوردار
021-36059872 021-36059872
فروش چراغ صنعتی و کارگاهی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ خیابانی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ چشمی و پارکتی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ بالا آینه
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ فروشگاهی و ویترینی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ دفنی و پارکتی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ بیمارستانی
021-36059872 021-36059872
فروش چراغ ریلی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ اضطراری
021-36059872 021-36059872
فروش چراغ زیرپله و کنارپله
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ ضدنم و غبار
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ زیرکابینتی و رگال
021-36483182 021-36483182
فروش انواع سنسور
021-36059872 021-36059872
فروش قاب هالوژن
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ دکوراتیو
021-36059872 021-36059872
فروش کلید و پریز
021-36483182 021-36483182
فروش سیم و کابل
021-33956272 021-33956272
فروش جعبه مینیاتوری
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ پنلی
021-36483182 021-36483182
فروش هالوژن گچی - فریم گچی لونا و سیمگل
021-36483182 021-36483182
تعمیرات چراغ های ال ای دی
021-36483182 021-36483182
بازتولید و ساخت سفارشی انواع چراغ
09904748449 09904748449