سیم و کابل

برای دریافت انواع سیم و کابل سیم مفتولی سیم افشان سیم نیمه افشان کابل نسوز صفحه 4?

جهت دریافت انواع سیم و کابل سیم مفتولی سیم افشان سیم نیمه افشان کابل نسوز صفحه 4 با شماره های 021-33956272 021-33956272 تماس بگیرید .

انواع سیم و کابل سیم مفتولی سیم افشان سیم نیمه افشان کابل نسوز صفحه 4 شامل چه محصولاتی است؟

سیم مفتولی سیم افشان سیم نیمه افشان کابل نسوز

قیمت سیم و کابل

سیم و کابل

سیم و کابل

سیم و کابل برق

سیم و کابل ساختمان از اصلی ترین تجهیزات برقی محسوب می‌شوند که در واقع اساس و پایه ساختمان سازی محسوب می‌شوند. این محصولات به زبان ساده مسیری را برای عبور جریان برق فراهم می‌کنند و باید در استفاده از آنها نهایت دقت را به کار برد تا سبب آسیب رسیدن به افراد و سایر المان های برقی نشوند. عایق سیم و کابل این وظیفه را به عهده دارد و هم از آسیب رسیدن به مغزی یا هادی سیم و کابل جلوگیری می‌کند و هم خطرات ناشی از خروج جریان برق از هادی را خنثی می‌کند. سیم کشی یک ساختمان باید در همان ابتدا انجام شود تا هم مسیرهای عبور سیم و کابل مشخص شود و هم اینکه تمامی‌انشعابات به درستی کشیده شوند.

سیم و کابل ها دارای سطح مقطع های مختلفی هستند در واقع عددی که در کنار هر سیم یا کابل می‌آید نشان دهنده قطر یا سطح مقطع آن است. مثلا سیم 1 به این معنی است که سیم دارای سطح مقطع 1 میلیمتر است. هر سیم و یا کابل دارای روکشی به عنوان عایق نیز می‌باشد و در انواع مختلف سیم و کابل ممکن است روی عایق با پوشش های دیگری مثل شیلد, آرمور و اسکرین نیز پوشانده شود که کاربردهای مختلفی را برای کابل ها ایجاد می‌کنند. در ادامه قصد داریم سیم ها و کابل ها را جداگانه بررسی کرده و با انواع مختلف آنها بیشتر آشنا شویم.

سیم و انواع آن

سیم اولین و ساده ترین عنصر برای انتقال جریان الکتریکی است و برای ارتباط بین دستگاه های مختلف استفاده می‌شود. این انتقال الکتریسیته در سیم ها به دلیل وجود فلز رسانایی است که بخش اصلی سیم را تشکیل می‌دهد و به آن هادی گفته می‌شود. این هادی می‌تواند از جنس مس, آلومینیوم و یا مس قلع اندود باشد. روی هادی از عاسق, حفاظ, زره فلزی و یا روکشی استفاده می‌شود که می‌تواند هم از آسیب رسیدن به هادی جلوگیری کند و هم از طرفی جلوی نشت جریان برق به بیرون را بگیرد.

اگر بخواهیم بر اساس نوع هادی سیم های برق را دسته بندی کنیم, انواع مختلف سیم شامل سیم برقب مفتولی, سیم برق افشان و سیم برق نیمه افشان می‌شود. به توضیح این سه دسته به صورت مختصر توجه نمایید.

سیم مفتولی

سیم مفتولی به صورت یک لایه مسی یا یک نوار رشته ای است که به نوع خشک نیز معروف بوده و به دلیل قابلیت فرم دهی داخل تابلو های برق کاربرد دارد. استفاده از این نوع مفتولی در جاهایی که نیاز به نصب دائم و حرکت ندارند مناسب است و این نوع از سیمها در اکثر مواقع به وسایل اضافی مثل سرسیمها برای اتصال احتیاج ندارند ولی احتمال شکسته شدن آنها در اثر جابجایی و حرکت زیاد وجود دارد. هادی در آنها از مس استاندارد شده با پوششی از پی .وی.سی ساخته شده است.

سیم افشان

سیم افشان از تعداد زیادی رشته های نازک مسی به هم تابیده شده تشکیل شده است که به سیم های نرم معروفند و دارای قابلیت انعطاف بالایی می‌باشند که در سیمکشی ساختمان کاربرد دارند. ساختمان این نوع سیمها مانند سیمهای مفتولی و نیمه افشان است و قابلیت انعطاف آنها نسبت به نوع نیمه افشان بیشتر است.

سیم نیمه افشان

ساختمان این سیم برق بین سیمهای مفتولی و افشان است یعنی تعداد رشته های آن از نوع افشان کمتر است و کاربرد آن مشابه سیمهای مفتولی است. فقط درمواردی که نیاز به انعطاف بیشتر نسبت به سیمهای مفتولی است, از این مدل استفاده می‌شود.

در خیلی از منابع سیم های برق را بر اساس حروف اختصاری آنها می‌شناسند به همین دلیل آشنایی با این حروف خالی از لطف نیست. معمولا جنس هادی ها , عایق و نوع کاربرد سیم و کابل ها را با حروف مشخصی که درروی روکش خارجی آن ها نوشته می‌شود , نشان می‌دهند به طوری که هر حرف معنی خاص خود را دارد.

موارد مصرف انواع سیم برق بر اساس نام اختصاری

در ادامه به معرفی موارد مصرف انواع سیم بر اساس نام مختصر آنها می‌پردازیم. به طور مثال در نقشه های برقی که برای سیم کشی ساختمان تهیه می‌شود معمولا از این حروف برای نشان دادن نوع سیم ها به کار می‌رود.

سیم (NYA)

سیم مسی تک لایه نرم با روکش پلاستیک به رنگ های سبز, زرد , سیاه, آبی و قهوه ای

مورد مصرف : نصب ثابت در محل های خشک و در داخل لوله پی وی سی و فولادی و همچنین باید بدانید استفاده از این نوع سیم در زیر گچ مجاز نیست.

سیم (NYAF)

سیم افشان که در آن رشته های نازک سیم مسی به هم تابیده شده با روکش پلاستیک به رنگ های سبز, زرد , سیاه, آبی و قهوه ای

مورد مصرف : نصب بدون حرکت در محل های خشک و در داخل لوله ی پی وی سی یا فولادی و همچنین استفاده از این نوع سیم در زیر گچ مجاز نیست.

سیم (NYM)

سیم های مسی یک لایه با عایق پی وی سی و مقاوم در مقابل رطوبت که رنگ کلاف آنها سیاه , خاکستری یا سفید است و رنگ روکش سیم های داخل آن سیاه , قهوه ای و آبی می‌باشد.

مورد مصرف: نصب ثابت در محل های خشک یا مرطوب یا زیر گچ بدون لوله یا روی مقره ( مثلا کولر)

سیم (Y)

سیمهای روکش شده با مواد پی وی سی که به دو صورت دو , سه یا چهار رشته ی به هم تابیده شده و یا تک رشته ای که اغلب تک رشته ها در رنگ های استاندارد و در کلاف های صدمتری در بازار موجود می‌باشند.

مورد مصرف: نصب ثابت در داخل لوله ی پی وی سی و فولادی برای زنگ اخبار, تلفن و سایر دستگاه های علامت دهنده.

کابل برق و انواع آن

امروزه در صنعت برق بخش عظیمی‌از توزیع انرژی الکتریکی , بویژه در فشار ضعیف بوسیله کابل ها انجام می‌گیرد. البته برای انتقال انرژی الکتریکی فشار متوسط و قوی نیز در برخی موارد از کابل های مخصوص استفاده می‌شود. کاربرد کابل ها در تاسیسات الکتریکی بسیار وسیع است. در تعریف کابل می‌توان گفت هر نوع هادی که بتواند جریان برق را از داخل خود عبور دهد و دارای عایق باشد , به طوری که ولتاژ روی سطح عایق نسبت به زمین صفر و درروی سطح سیم نسبت به زمین دارای ولتاژ فازی باشد, کابل نامیده می‌شود. کابل ها نیز مانند سیم ها دارای هادی می‌باشند که اغلب از جنس مس و یا آلومینیوم است.

همانطور که در مورد سیم ها حروف اختصاری معرفی شدبرای شناسائی کابلها نیز از حروفی استفاده می‌شود که برخی از این حروف طبق استاندارد آلمان V.D.E به شرح زیر می‌باشد :

  • N کابل با هادی مسی
  • NR کابل با هادی آلومینیوم
  • Yعلامت عایق پرتو دور می‌باشد
  •  Hعلامت ورق متالیزه می‌باشد
  • T سیم تحمل کننده در کابل کشی هوایی
  • R  حفاظت فولادی نواری شکل
  • Y  روکش کمربندی پرتو دور
  • R  هادی دایره‌ای شکل می‌باشد
  • E  هادی یک رشته و دایره‌ای می‌باشد
  • M  هادی چند رشته
  • S  هادی بشکل مثلث
معرفی ساختمان کابل

ساختمان و اجزای تشکیل دهنده ی کابل های مخابراتی کاملا با کابل های مورد استفاده در صنعت برق فشار قوی و فشار ضعیف تفاوت دارند اما به طور کلی کابل ها همواره از دو قسمت اصلی هادی و عایق تشکیل شده اند. تفاوت کابل ها ناشی از کاربرد آنهاست یعنی نوع کارشان موجب می‌شود که جنس, شکل, سطح مقطع و تعداد هادی ها و عایق ها با یکدیگر تفاوت داشته باشند. معمولا هادی ها از نظر شکل سطح مقطع به دو شکل گرد و مثلثی وجود دارند که از حرف اختصاری r برای نشان دادن هادی با سطح مقطع گرد و از حرف s برای نشان دادن هادی با سطح مقطع مثلثی استفاده می‌شود. هادی مورد استفاده در سیم و کابل برق می‌تواند به صورت مفتولی , رشته ای , انعطاف پذیر و خیلی انعطاف پذیر باشد انتخاب مقدار انعطاف پذیری سیم و کابل به شرایط الکتریکی , مقدار انعطاف پذیری مورد نیاز, نحوه اتصال سیستم و شرایط نصب بستگی دارد.

مثلا کابل هایی با هادی مفتولی برای محل هایی که نیاز به حرکت زیاد نیست استفاده می‌شود زیرا احتمال شکسته شدن این سیم و کابل ها وجود دارد.

کابل هایی با هادی انعطاف پذیر برای محل هایی که احتمال لرزش در سیستم وجود دارد و یا نیاز به خمش شعاعی بیشتر داریم استفاده می‌شود.

از سیم و کابل های خیلی انعطاف پذیر در جاهایی که نیاز به جابجایی زیاد یا خمش بالا باشد استفاده می‌شود مثل کابل های جوشکاری      

برای عایق کردن کابل های الکتریکی بسته به ولتاژ هادی کابل از عایق های مختلفی استفاده می‌شود مثلا کاغذهای آغشته به روغن مخصوص , مواد پلاستیکی یا عایق از جنس پلی اتیلن که به نام xlpe  معروف است.

زره کابل برق چیست

زره کابل برق جهت محافظت کابل در برابر صدمات و ضربه های مکانیکی به صورت یک لایه خارجی بر روی عایق کابل کشیده می‌شود و جنس غلاف کابل معمولا از ماده PVC  و یا فلز سرب است. در مواقعی مثل دفن مستقیم کابل در زمین, خطر برخورد اجسام برنده و حتی در برابر حیوانات جونده استفاده از کابل زره دار توصیه می‌شود. در انتخاب صحیح نوع زره سیم و کابل موارد زیر باید مورد توجه قرار گیرد:

  • بارگذاری کششی مورد نیاز
  • اعمال فشار در طی دوره سرویس دهی سیم و کابل
  • حفاظت در برابر جانوران جونده
  • حفاظت در برابر صدمات مکانیکی غیر منتظره
  • حداقل شعاع خمش مورد نیاز

در زیر نمونه هایی از انواع زره ها که در سیم برق و کابل برق استفاده می‌شود آمده است :

زره سیم و کابل SWA

در این نوع از زره یک لایه فولاد گالوانیزه با قطر استاندارد به دور کابل کشیده می‌شود و حداقل 90 درصد حفاظت مکانیکی را پوشش می‌دهد. حفاظت مکانیکی و قدرت کششی این زره برای سیم و کابل ها بسیار مناسب می‌باشد البته برای سختی و مقاومت بیشتر می‌توان از یک نوار فلزی روی آن استفاده کرد.

زره کابل و سیم GSWB

در این نوع از زره سیم گالوانیزه بافته شده با قطرهای 0.2 , 0.25 , 0.3 و 0.4 به دور کابل کشیده می‌شود که بیش از 80 درصد پوشش دهی دارد. استفاده از این زره مقاومت مکانیکی خوبی را ایجاد می‌کند و در مقایسه با بقیه زره ها , اجازه شعاع خمشی کمتری را می‌دهد در نتیجه این نوع زره برای جاهایی که حرکت یا لرزش وجود دارد مناسب است.

زره کابل و سیم GSTA

در این نوع از زره سیم وکابل نواری از فولاد گالوانیزه روی کابل کشیده می‌شود که ضخامت هر نوار 0.2 تا 0.4 میلیمتر برحسب قطر کابل می‌باشد. استفاده از این زره پوشش 100 درصدی را گارانتی می‌کند و در برابر ضربه مقاومت بالایی دارد ولی استحکام کششی آن متوسط است.

زره کابل و سیم برق GSFA

این نوع از زره سیم و کابل تخت بوده و از فولاد گالوانیزه با ترکیب سیم تخت به ضخامت 0.6 میلیمتر ساخته شده است. شما می‌توانید برای خرید سیم و کابل برق به صورت آنلاین به بخش سیم و کابل ساختمانی در لاله زار24 مراجعه نمایید.


سیم افشان 1x95 سیمند کابل

سیم افشان 1x95 سیمند کابل

تماس بگیرید

کابل کنترل افشان 7x1.5 سیمند کابل

کابل کنترل افشان 7x1.5 سیمند کابل

تماس بگیرید

کابل 16×4 مفتولی قدس

کابل 16×4 مفتولی قدس

تماس بگیرید

کابل آلومینیوم یک رشته 1x240 مشهد

کابل آلومینیوم یک رشته 1x240 مشهد

تماس بگیرید

کابل 0.75×4 مفتولی قدس

کابل 0.75×4 مفتولی قدس

تماس بگیرید

کابل آلومینیومی 2x16 16 مسین خود نگهدار

کابل آلومینیومی 2x16 16 مسین خود نگهدار

تماس بگیرید

کابل کواکسیال 5D-2V کات کابل

کابل کواکسیال 5D-2V کات کابل

تماس بگیرید

کابل تخت افشان 10×3 زرکابل کرمان

کابل تخت افشان 10×3 زرکابل کرمان

تماس بگیرید

کابل نسوز افشان 6x1 سیلیکون کابل یاقوت

کابل نسوز افشان 6x1 سیلیکون کابل یاقوت

تماس بگیرید

کابل مفتولی 5x1.5 سیمند کابل

کابل مفتولی 5x1.5 سیمند کابل

تماس بگیرید

کابل زوجی هوایی 0.6×2×6 زر کابل کرمان

کابل زوجی هوایی 0.6×2×6 زر کابل کرمان

تماس بگیرید

کابل نیمه افشان آرموردار XLPE آلومینیومی 4x185 سیمند کابل با نوار گالوانیزه

کابل نیمه افشان آرموردار XLPE آلومینیومی 4x185 سیمند کابل با نوار گالوانیزه

تماس بگیرید

کابل زوجی هوایی 0.6×2×10 زرکابل کرمان

کابل زوجی هوایی 0.6×2×10 زرکابل کرمان

تماس بگیرید

کابل افشان 1x185 مسین

کابل افشان 1x185 مسین

تماس بگیرید

کابل نسوز آرموردار 4x0.75 سیلیکون کابل یاقوت

کابل نسوز آرموردار 4x0.75 سیلیکون کابل یاقوت

تماس بگیرید

کابل کولری 1×5 زرکابل کرمان

کابل کولری 1×5 زرکابل کرمان

تماس بگیرید

سیم افشان 1x50 مشهد

سیم افشان 1x50 مشهد

تماس بگیرید

کابل آلومینیوم افلاک خراسان سایز 10×1

کابل آلومینیوم افلاک خراسان سایز 10×1

تماس بگیرید

کابل حفاظت شده 35 35×1 کات کابل

کابل حفاظت شده 35 35×1 کات کابل

تماس بگیرید

سیم نیمه افشان 1x16 سیمند کابل

سیم نیمه افشان 1x16 سیمند کابل

تماس بگیرید

کابل ماهواره ای SN-4C-HFB کات کابل

کابل ماهواره ای SN-4C-HFB کات کابل

تماس بگیرید

کابل مفتول افلاک خراسان سایز 25 50×3

کابل مفتول افلاک خراسان سایز 25 50×3

تماس بگیرید

کابل مفتولی 3x4 سیمند کابل

کابل مفتولی 3x4 سیمند کابل

تماس بگیرید

کابل شیلد دار افلاک خراسان سایز 2.5×3

کابل شیلد دار افلاک خراسان سایز 2.5×3

تماس بگیرید

کابل مفتولی 5x2.5 سیمند کابل

کابل مفتولی 5x2.5 سیمند کابل

تماس بگیرید

کابل نسوز افشان شیلد دار 4x0.75 سیلیکون کابل یاقوت

کابل نسوز افشان شیلد دار 4x0.75 سیلیکون کابل یاقوت

تماس بگیرید

کابل سبک 4×6 کات کابل

کابل سبک 4×6 کات کابل

تماس بگیرید

کابل مفتولی 5x6 سیمند کابل

کابل مفتولی 5x6 سیمند کابل

تماس بگیرید

کابل افشان 2x4 راد افشان سحر

کابل افشان 2x4 راد افشان سحر

تماس بگیرید

کابل شبکه CAT6UTP لگراند رسانت 0.52 CCA

کابل شبکه CAT6UTP لگراند رسانت 0.52 CCA

تماس بگیرید

کابل افشان 2x10 راد افشان سحر

کابل افشان 2x10 راد افشان سحر

تماس بگیرید

کابل نسوز افشان شیلد دار 4x4 سیلیکون کابل یاقوت

کابل نسوز افشان شیلد دار 4x4 سیلیکون کابل یاقوت

تماس بگیرید

کابل آلومینیوم افلاک خراسان سایز 10×5

کابل آلومینیوم افلاک خراسان سایز 10×5

تماس بگیرید

کابل آلومینیوم افلاک خراسان سایز 10×4

کابل آلومینیوم افلاک خراسان سایز 10×4

تماس بگیرید

سیم نایلون 1×2 البرز الکتریک نور

سیم نایلون 1×2 البرز الکتریک نور

تماس بگیرید

کابل شبکه CAT6UTP آترینت لگراند تمام مس

کابل شبکه CAT6UTP آترینت لگراند تمام مس

تماس بگیرید


سیم و کابل برق

سیم و کابل ساختمان از اصلی ترین تجهیزات برقی محسوب می‌شوند که در واقع اساس و پایه ساختمان سازی محسوب می‌شوند. این محصولات به زبان ساده مسیری را برای عبور جریان برق فراهم می‌کنند و باید در استفاده از آنها نهایت دقت را به کار برد تا سبب آسیب رسیدن به افراد و سایر المان های برقی نشوند. عایق سیم و کابل این وظیفه را به عهده دارد و هم از آسیب رسیدن به مغزی یا هادی سیم و کابل جلوگیری می‌کند و هم خطرات ناشی از خروج جریان برق از هادی را خنثی می‌کند. سیم کشی یک ساختمان باید در همان ابتدا انجام شود تا هم مسیرهای عبور سیم و کابل مشخص شود و هم اینکه تمامی‌انشعابات به درستی کشیده شوند.

سیم و کابل ها دارای سطح مقطع های مختلفی هستند در واقع عددی که در کنار هر سیم یا کابل می‌آید نشان دهنده قطر یا سطح مقطع آن است. مثلا سیم 1 به این معنی است که سیم دارای سطح مقطع 1 میلیمتر است. هر سیم و یا کابل دارای روکشی به عنوان عایق نیز می‌باشد و در انواع مختلف سیم و کابل ممکن است روی عایق با پوشش های دیگری مثل شیلد, آرمور و اسکرین نیز پوشانده شود که کاربردهای مختلفی را برای کابل ها ایجاد می‌کنند. در ادامه قصد داریم سیم ها و کابل ها را جداگانه بررسی کرده و با انواع مختلف آنها بیشتر آشنا شویم.

سیم و انواع آن

سیم اولین و ساده ترین عنصر برای انتقال جریان الکتریکی است و برای ارتباط بین دستگاه های مختلف استفاده می‌شود. این انتقال الکتریسیته در سیم ها به دلیل وجود فلز رسانایی است که بخش اصلی سیم را تشکیل می‌دهد و به آن هادی گفته می‌شود. این هادی می‌تواند از جنس مس, آلومینیوم و یا مس قلع اندود باشد. روی هادی از عاسق, حفاظ, زره فلزی و یا روکشی استفاده می‌شود که می‌تواند هم از آسیب رسیدن به هادی جلوگیری کند و هم از طرفی جلوی نشت جریان برق به بیرون را بگیرد.

اگر بخواهیم بر اساس نوع هادی سیم های برق را دسته بندی کنیم, انواع مختلف سیم شامل سیم برقب مفتولی, سیم برق افشان و سیم برق نیمه افشان می‌شود. به توضیح این سه دسته به صورت مختصر توجه نمایید.

سیم مفتولی

سیم مفتولی به صورت یک لایه مسی یا یک نوار رشته ای است که به نوع خشک نیز معروف بوده و به دلیل قابلیت فرم دهی داخل تابلو های برق کاربرد دارد. استفاده از این نوع مفتولی در جاهایی که نیاز به نصب دائم و حرکت ندارند مناسب است و این نوع از سیمها در اکثر مواقع به وسایل اضافی مثل سرسیمها برای اتصال احتیاج ندارند ولی احتمال شکسته شدن آنها در اثر جابجایی و حرکت زیاد وجود دارد. هادی در آنها از مس استاندارد شده با پوششی از پی .وی.سی ساخته شده است.

سیم افشان

سیم افشان از تعداد زیادی رشته های نازک مسی به هم تابیده شده تشکیل شده است که به سیم های نرم معروفند و دارای قابلیت انعطاف بالایی می‌باشند که در سیمکشی ساختمان کاربرد دارند. ساختمان این نوع سیمها مانند سیمهای مفتولی و نیمه افشان است و قابلیت انعطاف آنها نسبت به نوع نیمه افشان بیشتر است.

سیم نیمه افشان

ساختمان این سیم برق بین سیمهای مفتولی و افشان است یعنی تعداد رشته های آن از نوع افشان کمتر است و کاربرد آن مشابه سیمهای مفتولی است. فقط درمواردی که نیاز به انعطاف بیشتر نسبت به سیمهای مفتولی است, از این مدل استفاده می‌شود.

در خیلی از منابع سیم های برق را بر اساس حروف اختصاری آنها می‌شناسند به همین دلیل آشنایی با این حروف خالی از لطف نیست. معمولا جنس هادی ها , عایق و نوع کاربرد سیم و کابل ها را با حروف مشخصی که درروی روکش خارجی آن ها نوشته می‌شود , نشان می‌دهند به طوری که هر حرف معنی خاص خود را دارد.

موارد مصرف انواع سیم برق بر اساس نام اختصاری

در ادامه به معرفی موارد مصرف انواع سیم بر اساس نام مختصر آنها می‌پردازیم. به طور مثال در نقشه های برقی که برای سیم کشی ساختمان تهیه می‌شود معمولا از این حروف برای نشان دادن نوع سیم ها به کار می‌رود.

سیم (NYA)

سیم مسی تک لایه نرم با روکش پلاستیک به رنگ های سبز, زرد , سیاه, آبی و قهوه ای

مورد مصرف : نصب ثابت در محل های خشک و در داخل لوله پی وی سی و فولادی و همچنین باید بدانید استفاده از این نوع سیم در زیر گچ مجاز نیست.

سیم (NYAF)

سیم افشان که در آن رشته های نازک سیم مسی به هم تابیده شده با روکش پلاستیک به رنگ های سبز, زرد , سیاه, آبی و قهوه ای

مورد مصرف : نصب بدون حرکت در محل های خشک و در داخل لوله ی پی وی سی یا فولادی و همچنین استفاده از این نوع سیم در زیر گچ مجاز نیست.

سیم (NYM)

سیم های مسی یک لایه با عایق پی وی سی و مقاوم در مقابل رطوبت که رنگ کلاف آنها سیاه , خاکستری یا سفید است و رنگ روکش سیم های داخل آن سیاه , قهوه ای و آبی می‌باشد.

مورد مصرف: نصب ثابت در محل های خشک یا مرطوب یا زیر گچ بدون لوله یا روی مقره ( مثلا کولر)

سیم (Y)

سیمهای روکش شده با مواد پی وی سی که به دو صورت دو , سه یا چهار رشته ی به هم تابیده شده و یا تک رشته ای که اغلب تک رشته ها در رنگ های استاندارد و در کلاف های صدمتری در بازار موجود می‌باشند.

مورد مصرف: نصب ثابت در داخل لوله ی پی وی سی و فولادی برای زنگ اخبار, تلفن و سایر دستگاه های علامت دهنده.

کابل برق و انواع آن

امروزه در صنعت برق بخش عظیمی‌از توزیع انرژی الکتریکی , بویژه در فشار ضعیف بوسیله کابل ها انجام می‌گیرد. البته برای انتقال انرژی الکتریکی فشار متوسط و قوی نیز در برخی موارد از کابل های مخصوص استفاده می‌شود. کاربرد کابل ها در تاسیسات الکتریکی بسیار وسیع است. در تعریف کابل می‌توان گفت هر نوع هادی که بتواند جریان برق را از داخل خود عبور دهد و دارای عایق باشد , به طوری که ولتاژ روی سطح عایق نسبت به زمین صفر و درروی سطح سیم نسبت به زمین دارای ولتاژ فازی باشد, کابل نامیده می‌شود. کابل ها نیز مانند سیم ها دارای هادی می‌باشند که اغلب از جنس مس و یا آلومینیوم است.

همانطور که در مورد سیم ها حروف اختصاری معرفی شدبرای شناسائی کابلها نیز از حروفی استفاده می‌شود که برخی از این حروف طبق استاندارد آلمان V.D.E به شرح زیر می‌باشد :

  • N کابل با هادی مسی
  • NR کابل با هادی آلومینیوم
  • Yعلامت عایق پرتو دور می‌باشد
  •  Hعلامت ورق متالیزه می‌باشد
  • T سیم تحمل کننده در کابل کشی هوایی
  • R  حفاظت فولادی نواری شکل
  • Y  روکش کمربندی پرتو دور
  • R  هادی دایره‌ای شکل می‌باشد
  • E  هادی یک رشته و دایره‌ای می‌باشد
  • M  هادی چند رشته
  • S  هادی بشکل مثلث
معرفی ساختمان کابل

ساختمان و اجزای تشکیل دهنده ی کابل های مخابراتی کاملا با کابل های مورد استفاده در صنعت برق فشار قوی و فشار ضعیف تفاوت دارند اما به طور کلی کابل ها همواره از دو قسمت اصلی هادی و عایق تشکیل شده اند. تفاوت کابل ها ناشی از کاربرد آنهاست یعنی نوع کارشان موجب می‌شود که جنس, شکل, سطح مقطع و تعداد هادی ها و عایق ها با یکدیگر تفاوت داشته باشند. معمولا هادی ها از نظر شکل سطح مقطع به دو شکل گرد و مثلثی وجود دارند که از حرف اختصاری r برای نشان دادن هادی با سطح مقطع گرد و از حرف s برای نشان دادن هادی با سطح مقطع مثلثی استفاده می‌شود. هادی مورد استفاده در سیم و کابل برق می‌تواند به صورت مفتولی , رشته ای , انعطاف پذیر و خیلی انعطاف پذیر باشد انتخاب مقدار انعطاف پذیری سیم و کابل به شرایط الکتریکی , مقدار انعطاف پذیری مورد نیاز, نحوه اتصال سیستم و شرایط نصب بستگی دارد.

مثلا کابل هایی با هادی مفتولی برای محل هایی که نیاز به حرکت زیاد نیست استفاده می‌شود زیرا احتمال شکسته شدن این سیم و کابل ها وجود دارد.

کابل هایی با هادی انعطاف پذیر برای محل هایی که احتمال لرزش در سیستم وجود دارد و یا نیاز به خمش شعاعی بیشتر داریم استفاده می‌شود.

از سیم و کابل های خیلی انعطاف پذیر در جاهایی که نیاز به جابجایی زیاد یا خمش بالا باشد استفاده می‌شود مثل کابل های جوشکاری      

برای عایق کردن کابل های الکتریکی بسته به ولتاژ هادی کابل از عایق های مختلفی استفاده می‌شود مثلا کاغذهای آغشته به روغن مخصوص , مواد پلاستیکی یا عایق از جنس پلی اتیلن که به نام xlpe  معروف است.

زره کابل برق چیست

زره کابل برق جهت محافظت کابل در برابر صدمات و ضربه های مکانیکی به صورت یک لایه خارجی بر روی عایق کابل کشیده می‌شود و جنس غلاف کابل معمولا از ماده PVC  و یا فلز سرب است. در مواقعی مثل دفن مستقیم کابل در زمین, خطر برخورد اجسام برنده و حتی در برابر حیوانات جونده استفاده از کابل زره دار توصیه می‌شود. در انتخاب صحیح نوع زره سیم و کابل موارد زیر باید مورد توجه قرار گیرد:

  • بارگذاری کششی مورد نیاز
  • اعمال فشار در طی دوره سرویس دهی سیم و کابل
  • حفاظت در برابر جانوران جونده
  • حفاظت در برابر صدمات مکانیکی غیر منتظره
  • حداقل شعاع خمش مورد نیاز

در زیر نمونه هایی از انواع زره ها که در سیم برق و کابل برق استفاده می‌شود آمده است :

زره سیم و کابل SWA

در این نوع از زره یک لایه فولاد گالوانیزه با قطر استاندارد به دور کابل کشیده می‌شود و حداقل 90 درصد حفاظت مکانیکی را پوشش می‌دهد. حفاظت مکانیکی و قدرت کششی این زره برای سیم و کابل ها بسیار مناسب می‌باشد البته برای سختی و مقاومت بیشتر می‌توان از یک نوار فلزی روی آن استفاده کرد.

زره کابل و سیم GSWB

در این نوع از زره سیم گالوانیزه بافته شده با قطرهای 0.2 , 0.25 , 0.3 و 0.4 به دور کابل کشیده می‌شود که بیش از 80 درصد پوشش دهی دارد. استفاده از این زره مقاومت مکانیکی خوبی را ایجاد می‌کند و در مقایسه با بقیه زره ها , اجازه شعاع خمشی کمتری را می‌دهد در نتیجه این نوع زره برای جاهایی که حرکت یا لرزش وجود دارد مناسب است.

زره کابل و سیم GSTA

در این نوع از زره سیم وکابل نواری از فولاد گالوانیزه روی کابل کشیده می‌شود که ضخامت هر نوار 0.2 تا 0.4 میلیمتر برحسب قطر کابل می‌باشد. استفاده از این زره پوشش 100 درصدی را گارانتی می‌کند و در برابر ضربه مقاومت بالایی دارد ولی استحکام کششی آن متوسط است.

زره کابل و سیم برق GSFA

این نوع از زره سیم و کابل تخت بوده و از فولاد گالوانیزه با ترکیب سیم تخت به ضخامت 0.6 میلیمتر ساخته شده است. شما می‌توانید برای خرید سیم و کابل برق به صورت آنلاین به بخش سیم و کابل ساختمانی در لاله زار24 مراجعه نمایید.

عامل فروش ستاره شمال
021-36483182 021-36483182
عامل فروش شعاع الکتریک
021-36059872 021-36059872
عامل فروش فایل الکتریک
021-36483182 021-36483182
عامل فروش پارس شعاع
021-36059872 021-36059872
عامل فروش گلنور
021-36483182 021-36483182
عامل فروش داتیس
021-36483182 021-36483182
عامل فروش شعاع پارس
021-36059872 021-36059872
عامل فروش مازی نور
021-36483196 021-36483196
عامل فروش نمانور آسیا
021-33991785 021-33991785
عامل فروش افراتاب
021-36483182 021-36483182
عامل فروش 4M فورام
021-36483182 021-36483182
عامل فروش اکووات
021-36483196 021-36483196
عامل فروش سیماران
021-36483182 021-36483182
عامل فروش سان لوکس
021-36483182 021-36483182
عامل فروش رسام
021-36483182 021-36483182
عامل فروش یوتاب
021-36483196 021-36483196
عامل فروش خیام الکتریک
021-36483182 021-36483182
عامل فروش اشنایدر
021-36483182 021-36483182
عامل فروش ایران الکتریک
021-36483182 021-36483182
عامل فروش شایلین
021-36483196 021-36483196
عامل فروش افشار نژاد خراسان
021-33956272 021-33956272
عامل فروش دماوند کابل
021-33956272 021-33956272
عامل فروش سیلیکون کابل یاقوت
021-33956272 021-33956272
عامل فروش نگزنس Nexans
021-33956272 021-33956272
عامل فروش سیمیا
021-33956272 021-33956272
عامل فروش زیمنس
021-33956272 021-33956272
عامل فروش بلدن
021-33956272 021-33956272
عامل فروش سیمکو
021-33956272 021-33956272
عامل فروش کرمان و کاویان
021-33956272 021-33956272
عامل فروش رسانا کابل
021-33956272 021-33956272
عامل فروش کمان کابل
021-33956272 021-33956272
فروش چراغ دیواری
021-36059872 021-36059872
فروش لامپ ال ای دی هالوژنی کم مصرف
021-36483182 021-36483182
فروش پروژکتور و وال واشر
021-36483182 021-36483182
فروش ریسه ال ای دی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ اداری و تجاری
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ خطی آویز منحنی و کم عمق
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ استخری و آبنما
021-36483182 021-36483182
فروش نورپردازی نما و ساختمان
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ حیاطی و پارکی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ سقفی
021-36059872 021-36059872
فروش چراغ مگنتی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ تونلی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ سنسوردار
021-36059872 021-36059872
فروش چراغ صنعتی و کارگاهی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ خیابانی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ چشمی و پارکتی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ بالا آینه
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ فروشگاهی و ویترینی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ دفنی و پارکتی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ بیمارستانی
021-36059872 021-36059872
فروش چراغ ریلی
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ اضطراری
021-36059872 021-36059872
فروش چراغ زیرپله و کنارپله
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ ضدنم و غبار
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ زیرکابینتی و رگال
021-36483182 021-36483182
فروش انواع سنسور
021-36059872 021-36059872
فروش قاب هالوژن
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ دکوراتیو
021-36059872 021-36059872
فروش کلید و پریز
021-36483182 021-36483182
فروش سیم و کابل
021-33956272 021-33956272
فروش جعبه مینیاتوری
021-36483182 021-36483182
فروش چراغ پنلی
021-36483182 021-36483182
فروش هالوژن گچی - فریم گچی لونا و سیمگل
021-36483182 021-36483182
تعمیرات چراغ های ال ای دی
021-36483182 021-36483182
بازتولید و ساخت سفارشی انواع چراغ
09904748449 09904748449