تعمیرات چراغ و روشنایی
تعمیر چراغ ال ای دی سوخته
تعمیر رایج این چراغ ها بدین شکل است که قطعه خراب به عنوان مثال درایو و یا چیپ را (عموما با محصولات بی کیفیت) تعویض می کنند و گاهی بخشی از چیپ را تعمیر می کنند. در نهایت مدت زمان بسیار کوتاهی به عمر چراغ افزوده خواهد شد.
تعمیر لامپ ال ای دی تعمیر لامپ ال ای دی سقفی تعمیر ال ای دی تعمیرات چراغ ال ای دی تعمیر پروژکتور ال ای دی تعمیر چراغ ال ای دی تعمیر ریسه خطی تعمیر پروژکتور cob تعمیر چراغ های ال ای دی تعمیر ریسه شلنگی تعمیر لامپ ال ای دی بزرگ تعمیرات لامپ ال ای دی تعمیر لامپ cob تعمیر لامپ ال ای دی خطی تعمیر چراغ خطر ال ای دی تعمیر لامپ اس ام دی سقفی تعمیر لامپ سقفی ال ای دی تعمیر پروژکتور smd قیمت تعمیر پروژکتور ال ای دی تعمیر ریسه تعمیر لامپ ال ای دی سوخته تعمیرات پروژکتور ال ای دی تعمیر ال ای دی لامپ تعمیر لامپ خطی تعمیر چراغ ریلی
تعمیر اصولی چراغ و ال ای دی
نحوه ی تعمیر در مجموعه ما و تفاوت های آن با اشکال متداول کنونی
در مجموعه ی ما به اصطلاح تعمیر اساسی و کاربردی آن هم به صورت حرفه ای صورت می گیرد.
بدین صورت که تعویض چیپ و درایو (در صورت نیاز) هم زمان صورت می گیرد
کیفیت محصولات استفاده شده از بهترین های موجود می باشد.
و در نهایت یک چراغ جدید به شما تحویل خواهد شد.
و نکته ی آخر اینکه چراغ ها در کمترین زمان ممکن تعمیر و تحویل خواهند شد.
- تعمیر انواع چراغ ال ای دی led
- تعمیر انواع چراغ اس ام دیsmd
- تعمیر انواع چراغ ریلی
- تعمیر 60 در 60
- تعمیر انواع پنل
- فروش درایو
- فروش چیپ
علت سوختن ال ای دی ها
علت های اصلی سوختن و یا نیم سوز شدن چراغ
1) پایان عمر مفید چیپ
2) پایان عمر مفید درایو
3) استفاده نامناسب از چراغ
در ساختار لامپهای حبابی که در بازار به ال ای دی معروف هستند، دیگر مستقیما از LED استفاده نمیشود و به جای آن از دو نوع تراشه SMD و COB است. این تراشهها از ال ای دی ساخته میشوند اما عملکرد بهتری دارند و نسل جدید آن هستند. اس ام دی مخفف عبارت Surface mount device LED است و به معنای ال ای دیهای نصب شده بر روی سطح است. هر اس ام دی از 3 ال ای دی به رنگهای آبی، سبز و قرمز ساخته میشود. با ترکیب تراشههای SMD رنگهای بسیاری میتوان تاباند. COB مخفف عبارت chip on board است و هر چیپ آن از کنار هم قرار گرفتن 9 عدد دیود ال ای دی ساخته شده است.
با توجه به ابعاد کوچکتر SMD در مقایسه با LED، با به کار گیری تکنولوژی SMD در محصولات، میتوان مدلهای متنوع با رنگها و توانهای مختلف در اندازه کوچکتر ساخت. امروزه در اکثر لامپهای حبابی ال ای دی از تکنولوژی SMD استفاده شده است. اس ام دی تنوع رنگ زیادی دارد و از توانهای کم مانند 5 وات تا توان 1500 وات نیز تولید میشود. رنگ نورهای ایجاد شده توسط این نوع لامپ نیز بسیار زیاد است و یک منبع نوری عالی و بدون هیچ گونه آسیب به محیط زیست هستند. یک لامپ اس ام دی به طور متوسط بیش از 15000 ساعت عمر میکند.
) طول عمر: اولین و مهمترین معیار، طول عمر لامپهای LED میباشد لامپهای LED طول عمری بین ۵۰ هزار تا ۶۰ هزار ساعت دارند. این طول عمر در مقایسه با لامپهای دیگر بسیار بیشتر است.
۲) بازده نوری(lum/watt): از دیگر مزیتهای لامپهای LED میتوان به بازده نوری بالای این لامپها اشاره نمود. در حال حاضر لامپهای LED بازده ای بین ۷۴ تا ۱۲۰ لومن بر وات را دارا میباشند و این در حالی است که این مقدار برای لامپهای رشتهای ۱۰ تا ۱۵ لومن بر وات، برای لامپهای کم مصرف ۴۵ تا ۶۵، برای لامپهای بخار جیوه ۳۵ تا ۶۰، برای لامپهای بخار سدیم ۶۰تا ۱۱۰ و برای لامپهای متال هالید ۷۵ تا ۸۵ لومن بر وات میباشند. در زیر نمودار مقایسه بازده نوری انواع لامپها آورده شدهاست.
۳) Response Time: لامپهای LED به محض رسیدن ولتاژ به آنها روشن میشوند (کمتر از20us) ولی به عنوان مثال لامپهای متال هالید زمانی بالغ بر ۵ دقیقه لازم دارند تا به حداکثر نور خود برسند، یعنی لامپهای LED (پانزده میلیون بار) سریعتر روشن میشوند. مشکل دیگر لامپهای متال هالید این است که اگر این لامپها بیش از ۵ دقیقه روشن باشند گرم میشوند و بعد از خاموشی دیگر فوراً روشن نمیشوند. چراکه لامپ گرمکننده و سنسور داخل لامپ اجازه روشن شدن مجدد لامپ را تا زمانی که لامپ سرد نشود نمیدهد و حدوداً پس از ۳ دقیقه سنسور اجازه ورود ولتاژ را داده و سپس حدود ۴ تا ۵ دقیقه زمان نیاز است تا به حداکثر تولید نور خود برسد.
1. On/off: طول عمر لامپهای LED به هیچ وجه تابعی از تعداد روشن و خاموش شدن نیز میباشد، و یک از تست هایی که لامپ های دارای استاندارد در آزمایشگاه های همکار سازمان استاندارد ایران ، انجام میشود، تست کلید زنی است.
2. تنظیم شدت نور: امکان تنظیم نور در لامپهای LED با استفاده از تکنولوژی PWM = Pulse Width Modulation که کنترل سطح ولتاژ به کمک تغییر پهنای پالس است و در اکثر میکروکنترلرها موجود است به راحتی امکانپذیر است. (البته توجه داشته باشید که مدار از دیمر پشتیبانی کند)
3. تنظیم زاویه تابش: در لامپهای LED نور در تمام جهات منتشر نمیشود و به دلیل موجود بودن لنزهایی با زوایای دلخواه نوری، کاملاً قابل کنترل است.
۷) جریان راهاندازی: همانطور که در بالا ذکر شد لامپهای متال هالید ۵ دقیقه زمان نیاز دارند تا به حداکثر نوردهی خود برسند. در این مدت زمان برای یونیزه کردن گاز داخل لامپ نیاز به آمپر بیشتری است. در آزمایش انجام شده مشاهده گردید که در ابتدای روشن شدن لامپ ۴۰۰ وات متال هالید، جریان مصرفی ۷/۲ آمپر بود که این جریان رفته کاهش یافته و پس از ۵ دقیقه به ۵ آمپر رسید. به عبارت دیگر یک لامپ ۴۰۰ واتی متال هالید در مدت زمان راهاندازی ۱۱۰۰ وات مصرف خواهد داشت یعنی تقریباً ۳ برابر واتی که باید مصرف کنند. (یعنی در مجموع به میزان 841 Kwh در سال صرفهجویی در مصرف برق خواهید داشت) این عملکرد، تجهیزاتی ۳ برابر قویتر را نیاز دارد که پیرو آن هزینههای تابلو برق و تجهیزات را افزایش خواهد داد.
1. کاهش نور: کلیه لامپهای دیگر با گذشت زمان دچار افت شدید شدت نور میگردند.
2. LEDها قابلیت تغذیه هم با جریان AC (البته پس از تبدیل به DC) و هم جریان DC با مصرف کم را دارد، لذا میتوانند از منابع انرژی خورشیدی یا باتری نیز جهت تأمین نیروی خود استفاده کنند.