انواع سنسور
فهرست:
- سنسورسقفی,دیواری,هالوژنی و پریزی
- انواع سنسور
- سنسور سقفی
- سنسور دیواری
- سنسور پریزی
- سنسور هالوژنی
- ویژگی سنسور سقفی, دیواری,هالوژنی و پریزی :
- انواع حسگر در سنسورهای سقفی, دیواری,هالوژنی و پریزی
- حسگر تشخیص مادون قرمز(PIR)
- حسگر تشخیص ما فوق صوت یا اولتراسونیک (Ultrasonic)
- حسگرهای ترکیبی (ما فوق صوت و مادون قرمز)
- مزایای استفاده از سنسور سقفی, دیواری ,هالوژنی و پریزی
- صرفه جویی در مصرف برق
- قابلیت تنظیم زمان روشنی و خاموشی چراغ ها
-
سنسورسقفی,دیواری,هالوژنی و پریزی
امروزه توجه به زیبایی منازل بسیار حائز اهمیت است به گونه ای که در نمای ساختمان و فضای داخلی کم تردد مثل ( راه پله , پارکینگ و ..) به جزئی ترین ابزار آلات و تجهیزات ساختمانی توجه شده و سعی بر آن است که مدرنترین و به روز ترین ملزومات مورد استفاده قرار بگیرد البته که با پیشرفت چشمگیر علم تنوع این محصولات روز به روز بیشتر شده و انتخاب را برای خریداران بسیار سخت میکند, اما نکته ای که نباید فراموش کرد آن است که با افزایش جمعیت , ذخایر و انرژی های طبیعی رو به کاهش است و باید در مصرف آن صرفه جویی کرد.سنسور سقفی ,دیواری,هالوژنی و پریزی از تجهیزات کارآمد در حوزه ی تجهیزات ساختمانی است که از مهمترین ویژگی آنها میتوان به کاهش مصرف برق اشاره نمود, که از نظر اقتصادی هم بسیار مقرون به صرفه است.حال با هم مروری بر تعریف و مزایای سنسور ها داشته باشیم :
سنسور یا حسگر چیست؟
سنسور یا حسگر ابزاری حس کننده است که قابلیت تبدیل انرژی فیزیکی و شیمیایی را به انرژی الکتریکی دارد. این سنسورها با قابلیت تنظیم دستی در میزان حساسیت در المان تعریف شده ( مثل صدا , حرکت و...) با روشن و خاموش شدن به موقع در کاهش هزینه و مصرف برق نقش موثری دارد. نحوه فعالیت هر یک از سنسورهای سقفی , دیواری , پریزی و هالوژنی به این گونه میباشد که وقتی حرکتی یا در سنسورهای حساس به صدا ,کمترین صدایی در محدوده پوششی آن تولید میشود چراغ ها به مدت زمان تعیین شده روشن میماند و تا زمانی که عامل حساسیت آن وجود داشته باشد روشن میماند. سنسور سقفی , سنسور دیواری, سنسور پریزی و سنسور هالوژنی باید در جایی نصب شوند که نقطه کوری وجود نداشته باشد به عنوان مثال در پیج های راه پله ها که نقطه دید وجود ندارد باید سنسور دیگر در صورت نیازنصب شودتا روشنایی لازم تامین شود.همچنین باید به هنگام نصب آن اطلاعات دفترچه راهنما برای ارتفاع استاندارد دستگاه برای فعالیت هر چه بهتر مور بررسی قرار بگیرد.
انواع سنسور
سنسور سقفی
سنسورسقفی با قابلیت نصب در سقف و ارتفاع استاندارد ذکر شده در دفترچه راهنمای محصول , یکی از تجهیزات مناسب برای اماکن عمومیپر تردد و ساختمان های مسکونی و اداری است تا در مصرف برق صرفه جویی شود.
سنسور دیواری
سنسور دیواری هم یک سنسور حرکتی است که توانایی لازم برای روشن کردن چراغ متصل به خود را به شکل خودکار, در صورت تشخیص هر گونه حرکت و در شرایط کم نوری محیط دارد . این سنسور در داخل دیوار, در قوطی مخصوص کلید و پریزهای توکار نصب میشود. سنسور دیواری قابلیت کنترل دستی را به شما میدهد تا هر زمانی که مایل بودید, کنترل روشن و خاموش کردن لامپها در اختیار شما باشد و در صورت تمایل نیز آن را از حالت دستی خارج نموده و به صورت اتوماتیک تبدیل نمایید.
سنسور پریزی
از ویژگی های بارز سنسور پریزی , نصب راحت آن بدون سوراخ کردن و یا هرگونه خراش و خرابی روی دیوار میباشد. این سنسور جایگزین مناسب برای پریز در راه پله و یا پارکینگ میباشد.این نسل از سنسورها همانند مدل های دیگر مجهز به سنسور حرکتی است.
سنسور هالوژنی
این مدل از سنسورها با ظاهر زیبا و شکیل مناسب سقف های بلند است, همچنین کاملا متناسب برای خریداران سخت پسندی است که به طراحی و ظاهر مکان های کم تردد ساختمان خود نیز اهمیت میدهند.
ویژگی سنسور سقفی, دیواری,هالوژنی و پریزی :
- قابلیت تنظیم میزان حسایست دستگاه به عامل محرک (صدا , حرکت )
- قابلیت تنظیم مدت زمان روشنایی
- قابل تنظیم برای خاموشی در زمان روشنایی کافی, برای مثال وقتی در طول روز نور کافی در فضاهایی مثل راه پله , پارکینگ و .. وجود دارد سنسور خاموش است و فرمان لازم به روشنایی را به چراغ برای روشنایی نمیدهد و به محض تاریکی فرمان لازمه را صادر میکند.
- قابلیت نصب در تمام مکان ها از جمله: اتاقها ,راه پله ها , پارکینگ , اتاق پرو مغازه ها , مدارس , دانشگاه ها , ادارات , اتاق های کنفرانس و ...
انواع حسگر در سنسورهای سقفی, دیواری,هالوژنی و پریزی
حسگر تشخیص مادون قرمز(PIR)
نحوه فعالیت این حسگر به این صورت میباشد که انرژی تولیدی از منبع حرارتی مادون قرمز را جذب میکند , بنابر این حرکت منبع تولید انرژی را تشخیص میدهد, یا به زبانی دیگر این حسگر, انرژی مادون قرمزی که به صورت طبیعی دربدن هر انسانی تولید میشود را جذب میکند در نتیجه حرکت انسان را تشخیص میدهد.
حسگر تشخیص ما فوق صوت یا اولتراسونیک (Ultrasonic)
نحوه ی فعالیت این حسگرها , تشخیص حرکت (انسان , حیوانات یا اشیاء بیجان) در اثر برخوردی که با امواج صوتی با فرکانس بالا پیدا کرده و دریافت فرکانس امواج برگشتی است.
حسگرهای ترکیبی (ما فوق صوت و مادون قرمز)
این حس گر دو تکنولوژی که در بالا توضیح داده شد را در کنار یکدیگر دارد, نحوه ی کار آن هم بدین صورت است که اگر فعالیت هر دو حسگر مد نظر باشد به صورت کاملا شرطی , با انتخاب گزینه and هر دو آنها در سنسور مربوطه فعال میشود و با انتخاب گزینه or حسگر منتخب فعال میشود.
مزایای استفاده از سنسور سقفی, دیواری ,هالوژنی و پریزی
صرفه جویی در مصرف برق
یکی از مهمترین مزایای استفاده از این سنسورها صرفه جویی در مصرف برق میباشد که امروزه یکی از مباحث مهم جهانی است. افزایش عمر محصولات و تجهیزات برقی
قابلیت تنظیم زمان روشنی و خاموشی چراغ ها
این قابلیت خود تاثیر زیادی در بهینه سازی مصرف برق دارد.قابلیت تنظیم میزان حساسیت به نور و حرکت :تاثیر بسزایی در روشنی به موقع در محیط دارد و حساسیت بالا آن میتواند سبب روشنایی سریع با کوچکنرین حرکتی حتی در زمان تاریکی مطلق هم دارد. جایگزین مناسب برای کلید ها و پریز برق :با استفاده از این روش دیگر نیازی به نصب کلید یا پریز نبوده ودر کاهش هزینه های مالی نیز مفید است.طراحی مناسب و شکیل برای تمامیاماکن:شکل ساده ودر عین حال مدرن و زیبای هر یک از سنسور های نام برده سبب شده تا آنها برای تمامیاماکن ,از مجتمع های مسکونی تا اداری قابل استفاده باشد و با توجه به طراحی و شکل ساختمانی مکان نصب , میتوان از سنسور سقفی , دیواری, پریزی و یا هالوژنی استفاده نمود.امکان قرار دادن هر یک از انواع سنسورها در هر پاگرد:میتوان در هر پاگرد ساختمان یک سنسور قرار داد تا با بروز عامل محرک روشنایی در راه پله بر قرار شود و بلافاصاله نیز خاموش شود.امکان تنظیم دستی:این ویژگی بسیار مهم و یکی از نکات منحصر به فرد این سنسورهاست که میتوان میزان حسایست سنسور مربوطه را به صورت دستی تنظیم نمود.
برای انتخاب و خرید سنسورهای سقفی , دیواری, پریزی و هالوژنی میتوانید در همین بخش از www.lalezar24.ir اقدام نمایید و یا برای دریافت لیست قیمت سنسور سقفی,دیواری,هالوژنی و پریزی موجودبا کارشناسان ما در تماس باشید.